` Αποσύρονται οι διατάξεις για πλειστηριασμούς στις λαϊκές αγορές | Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας | Blog

Αποσύρονται οι διατάξεις για πλειστηριασμούς στις λαϊκές αγορές

Ημερομηνία: 25/02/2021 Εμφανίσεις: 419 Clicks: 243

 


Την απόσυρση των διατάξεων για συμμετοχή ιδιωτικών εταιρειών στις λαϊκές αγορές, καθώς και εκείνων που αφορούν τους πλειστηριασμούς των θέσεων ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδης σε συνάντησή του με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών παραγωγών και επαγγελματιών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΑΠΠΛΑ).

Την ίδια στιγμή, όμως, σύμφωνα με την Ομοσπονδία η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν κάνει αποδεκτό το αίτημα για σύσταση Οργανισμών Λαϊκων Αγορών. Η Ομοσπονδία καλεί τους παραγωγούς σε εγρήγορση ενόψει της κατάθεσης του τελικού κειμένου του νομοσχεδίου.

 

Πηγή: Υπαίρθος Χώρα

 


 

 

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και την αντιπεριφερειάρχη μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας- Θράκης Βασίλης Μακρίδης

 

Πηγή: Συνάντηση με Α. Τζιτζικώστα και Β. Πατουλίδου