Χάρτες λαϊκών αγορών
Χθες, Σήμερα, Αύριο
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη,
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο
Λίστες λαϊκών αγορών
Χθες Σήμερα Αύριο
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη
Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο
Αναζήτηση
Δελτίο Τύπου 08/04/2015 Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα
Ημερομηνία: 09/04/2015

  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σήμερα Μ. Τετάρτη 08-04-2015 ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης, επισκέφτηκε την Κοινωνική Μέριμνα του Μοσχάτου (Γηροκομείο Απόρων).

Στην επίσκεψη τον συνόδεψαν ο κ. Άρης Κρεμμύδας επικεφαλής κλιμακίου της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή» καθώς επίσης και ο αντιπρόεδρος των παραγωγών από την τέταρτη Λαϊκή Αγορά Αθηνών κ. Γεώργιος Θανάσαινας.

Το παραπάνω Γηροκομείο αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στην συγκεκριμένη ανάγκη ανταποκρίθηκε άμεσα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών κ. Παντελής Μόσχος καθώς επίσης και ο κ. Δημήτριος Λάζος πρόεδρος των επαγγελματιών της τέταρτης Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, οι οποίοι προσέφεραν μεγάλη ποσότητα προϊόντων από την τέταρτη Λαϊκή Αγορά Αθηνών.

Στο κάλεσμα για βοήθεια σε τρόφιμα συμμετείχαν τόσο η Δημοτική Παράταξη «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή» με επικεφαλής τον κ. Άρη Κρεμμύδα όσο και η Περιφέρεια Αττικής.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω για την προσφορά τους όλους τους εργαζόμενους των Λαϊκών Αγορών της Αττικής και ειδικά τον κ. Παντελή Μόσχο τον κ. Δημήτριο Λάζο και τον Γεώργιο Θανάσαινα.