Χάρτες λαϊκών αγορών
Χθες, Σήμερα, Αύριο
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη,
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο
Λίστες λαϊκών αγορών
Χθες Σήμερα Αύριο
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη
Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο
Αναζήτηση
Σύριζα 30/04/2014
Ημερομηνία: 30/04/2014

 ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

Με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών και τoν πρόεδρο του σωματείου επαγγελματιών πωλητών Α΄ Λαϊκής Αγοράς ΑθηνώνΟ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Παντελή Μόσχο και τoν πρόεδρο του σωματείου επαγγελματιών πωλητών Α΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και μέλος του Δ,.Σ της Ομοσπονδίας, Αντ. Τριανταφυλλόπουλο.Μετά την συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας μεταξύ άλλων δήλωσε:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διατήρηση όλων των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης καθώς και την ανάθεση των αρμοδιοτήτων για τις λαϊκές αγορές στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου που με πρόχειρο, αποσπασματικό και αντιφατικό τρόπο προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Τέλος, ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα μια πραγματική διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να ενταχθεί το υπαίθριο εμπόριο στον Εθνικό Σχεδιασμό Ανασυγκρότησης της χώρας, αφού μέσω του θεσμού αυτού εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα πολλών μικρών παραγωγών αλλά και επαγγελματιών, εξασφαλίζει ο καταναλωτής ποιοτικά και φθηνά προϊόντα.


30/4/2014

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ