` 31/5/21 Συνάντηση του Προεδρείου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη με θέμα την Επιστροφή στην Κανονικότητα. | Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας | Blog

31/5/21 Συνάντηση του Προεδρείου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη με θέμα την Επιστροφή στην Κανονικότητα.

Ημερομηνία: 31/05/2021 Εμφανίσεις: 11.212 Clicks: 839
31/5/21 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ
ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ
ΜΕ ΤΟΝ 
ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.


   Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Μόσχος Παντελής και οι Αντιπρόεδροι Γαβρήλος Θοδωρής και Ηλίας Γιώργος.




   Αισθανόμαστε Δικαιωμένοι και Ανακουφισμένοι για την επιστροφή στην Κανονικότητα ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ από 15/6/21 .. (χωρις ωστόσο να ξεχνάμε ότι όλο το καλοκαίρι του 2020 οι Λαικές Αγορές λειτουργούσαν 50-50 και με 3 μέτρα διαδρόμους).


   Στη συνάντηση ζητήσαμε με κάθε θεμιτό τρόπο να επιστρέψουν στην Κανονικότητα τα εποχιακά προϊόντα όλης της Χώρας, λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων μειώνεται συνεχώς καθώς και το ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού αυξάνεται αισθητά..

   Δεν μπορούμε επίσης να παραβλέψουμε και την ανάλογη εισήγηση στην Επιτροπή Λαικών Αγορών, η οποία έτυχε ΟΜΟΦΩΝΗΣ αποδοχής και το αίτημα αυτό θα μεταφερθεί άμεσα στον Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη..

 

   Για όλους αυτούς τους λόγους εισηγηθήκαμε την άμεση επιστροφή στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, νωρίτερα ακόμα από την αναγγελθείσα ημερομηνία, αίτημα το οποίο ο Υπουργός το βρήκε δίκαιο κι αναγκαίο κι υποσχέθηκε να το προωθήσει, εφ' όσον συνεχισθεί η καθοδική πορεία των κρουσμάτων.