` Agroland 2019 | Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας | Blog

Agroland 2019

Ημερομηνία: 20/03/2019 Εμφανίσεις: 346 Clicks: 491

Asgroland 2019

Καλή σας ημέρα.

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την Έκθεση μας

 

AGROLAND19 - Εξειδικευμένη Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών

fresh, frozen & dried”, που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά 22-24 Νοεμβρίου 2019

στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας (www.mec.gr) και θα αφορά μόνο επαγγελματίες επισκέπτες & αγρότες.

 

Εμείς, η Εταιρεία 3ΕΚ, οι Οργανωτές των Εκθέσεων Syskevasia, Plastica, Chem, HealthLab & Oasis (Έκθεση Ανθοκομίας & Κηποτεχνίας) με 33 έτη εμπειρίας προχωρούμε και στην διοργάνωση αυτής της νέας, ενδιαφέρουσας και στοχευμένης Έκθεσης.

 

Η Έκθεση Agroland είναι μία Νέα Ευκαιρία και αναμένεται σαν ξεκίνημα να κεντρίσει το ενδιαφέρον περίπου 150 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα καλύψουν τουλάχιστον 6.000τμ επιφάνειας καθώς και το ενδιαφέρον 8.000 επισκεπτών. Επίσης θα προσεγγίσουμε και ξένους αγοραστές (hosted buyers) με σκοπό την σύναψη επαγγελματικών σχέσεων με τους εξαγωγικούς εκθέτες μας.

Επιπλέον, από επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος θα παρέχουμε πούλμαν τα οποία θα είναι αποκλειστικά για την έκθεση ώστε να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας από την περιφέρεια. Ταυτόχρονα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις όπως συνέδρια, ημερίδες και ομιλίες από διάφορους φορείς/υποστηρικτές/εκθέτες της έκθεσης.

 

Η Agroland θα διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και θα αποτελεί σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, αρωματικά φαρμακευτικά φυτά/βότανα, παρασκευάσματα (παράγωγα), ξηροί καρποί, αποξηραμένα προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα θρέψης & προστασίας, φυτώρια, γεωργικός εξοπλισμός & αγροεφόδια, είδη συσκευασίας & συντήρησης και παροχή σχετικών υπηρεσιών.

 

Η Έκθεση θα απευθύνεται σε επισκέπτες από τους κλάδους των μεταποιητικών επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών, φαρμάκων, καλλυντικών, των μελών των κεντρικών λαχαναγορών & λαϊκών αγορών, σε super & mini market, σε οπωροπωλεία, σε καλλιεργητές, σε αγρότες, σε καταστήματα γεωργικών & γεωπονικών ειδών, σε καταστήματα/αγορές ξηρών καρπών & βιολογικών προϊόντων, σε τυποποιητήρια/συσκευαστήρια, κα.

 

Η Agroland έχει ήδη την Στήριξη από πολύ σημαντικούς φορείς όπως τον ΟΚΑΑ (Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας), την Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων & Πωλητών Λαϊκών Αγορών, τον ΣΕΚΛΑ (Σύνδεσμο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών) , την ΠΕΝΑ (Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών), την ΕΑΦΦΕ (Ένωση Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδος), τον ΠΑΣΩΒΑ (Πανελλήνιο Σωματείο Βιοκαλλιεργητών Aloe Vera), την ΕΕΒΨ (Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους), την Π.Ε.ΤΕ.Τ. (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ξηρών Καρπών καθώς επίσης και των περιοδικών Φρουτονέα, Γεωργία & Κτηνοτροφία, ο Κόσμος του Super Market, Triiris, All Pack Hellas και της εφημερίδας  Ύπαιθρος Χώρα.

 

 

Για να «αναδειχθεί» λοιπόν και να επωφεληθεί και η δική σας εταιρεία από αυτό το πολύ σημαντικό Εκθεσιακό γεγονός παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.agroland-expo.gr μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε:

  • Τις αναλυτικές κατηγορίες των Εκθεμάτων
  • Το Προφίλ Επισκεπτών
  • Την κάτοψη της Έκθεσης με τα περίπτερα
  • Τον τιμοκατάλογο
  • Την Αίτηση Συμμετοχής
  • Το πρόγραμμα Προβολής, κ.α.

 

για λεπτομερή ενημέρωση του προγράμματος μας και για επιλογή διαθέσιμου εκθεσιακού χώρου-περιπτέρου.

 

Δηλώστε έγκαιρα την Συμμετοχή σας ώστε να έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογής τοποθεσιών  -

Κρατείται χρονική σειρά προτεραιότητας.

 

Κάθε πληροφορία στα έντυπά μας (τα οποία σας αποστείλαμε ταχυδρομικά) & στην ιστοσελίδα μας είναι και

στα Αγγλικά,επομένως μπορείτε να ενημερώσετε άμεσα συνεργάτες στο εξωτερικό (όσοι από εσάς έχετε).

 

Οι υπογράφοντες και οι συνεργάτες μας είμαστε στη διάθεση σας για κάθε απορία και ευχαρίστως να σας

ενημερώσουμε λεπτομερώς τηλεφωνικά ή με email ή με κάποιο ραντεβού κατόπιν επιθυμίας σας.

Τηλ: 210/8056205, 207, Fax: 210/8056209, Email: info3ek@otenet.gr

 

Με εκτίμηση

 

Πέτρος Πετρόπουλος                             Λουκία Πετροπούλου
Διευθυντής/ MSc Events Management          Υποδιευθύντρια/ ΒSc Marketing