` Αλαλούμ με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών το Σάββατο | Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας | Blog

Αλαλούμ με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών το Σάββατο

Ημερομηνία: 08/02/2021 Εμφανίσεις: 505 Clicks: 331

Μια βόλτα μέχρι τη λαϊκή αγορά στο Χολαργό έκανε η εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και μίλησε με τον πρόεδρο των παραγωγών των λαϊκών αγορών, Παντελή Μόσχο, αναφορικά με το αλαλούμ που έχει προκύψει με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών το Σάββατο.

«Έχουμε προβλήματα με τη διάθεση των προϊόντων. Βγήκε απόφαση την Παρασκευή ότι δεν θα λειτουργήσουν οι λαϊκές το Σάββατο, αλλά την επόμενη ημέρα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι θα επανεξετάσει το θέμα. Το Σάββατο την ώρα που έκλεισε το σούπερ μάρκετ, συνωστιζόταν ο κόσμος απέξω. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σήμερα – αύριο θα γίνει επανεξέταση του θέματος για να είμαστε ανοιχτά και Σάββατο. Πρέπει, επίσης, να δούμε τι θα γίνει με την απορρόφηση των αγροτικών προϊόντων», είπε ο κ. Μόσχος.

«Πιστεύουμε ότι πρέπει να λειτουργήσουν περισσότεροι πάγκοι με μικρότερο διάδρομο, ώστε να μη συνωστίζονται οι καταναλωτές.  Πολλοί λοιμωξιολόγοι έχουν πει ότι σε ανοιχτούς χώρους κολλάει λιγότερο ο ιός, από ό,τι σε κλειστούς. Και τηρούνται και όλα τα μέτρα», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

Δείτε το σχετικό άρθρο