` Επιστροφή στην Κανονικότητα | Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας | Blog

Επιστροφή στην Κανονικότητα

Ημερομηνία: 09/06/2021 Εμφανίσεις: 11.802 Clicks: 1.318

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ


   Μετά από έγκυρη ενημέρωση κι επικοινωνία με το Υπουργείο Ανάπτυξης κι επικοινωνία με τον Δ/ντη Κο Χ. Πασβαντίδη μετά από 16 δύσκολους μήνες εφαρμογής του 50-50 οι Λαϊκές Αγορές επιστρέφουν από την ερχόμενη Τρίτη 15/06 στην κανονικότητα τους.


   Όπως όλο τον καιρό της πανδημίας έτσι και τώρα θα συνεχίσουμε υπεύθυνα να τηρούμε όλοι οι συνάδελφοι τα πρωτόκολλα υγείας καθώς και τις νέες αποστάσεις του ενός (1) μέτρου από πάγκο σε πάγκο.

   Στην προσπάθεια μας αυτή, ευελπιστούμε ότι θα έχουμε αρωγούς στο πλάι μας την Δ/νση Λαϊκών Αγορών προκείμενου να μας παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στις διαγραμμίσεις των χώρων καθώς κι ότι άλλο επιβάλλει η επιστροφή μας στην κανονικότητα.

   Μετά από όλες τις προσπάθειες μας .. όλες τις επαφές της Ομοσπονδίας .. και του Πρόεδρου της, ειδικά της τελευταίας συνάντησης με τον Υπουργό από τον οποίο απέσπασε την υπόσχεση για άρση του μέτρου, αισθανόμαστε επιτελούς δικαιωμένοι ..


   Δικαιωμένοι για λογαριασμό όλων των συνάδελφων μας, δικαιωμένοι για τις Λαϊκές Αγορές όλης της χώρας, για όλες τις όμορες Ομοσπονδίες που δώσαμε μαζί την μάχη για την άρση του 50-50, και παραμένουμε στο πλάι τους παρέχοντας τους κάθε δυνατή ενημέρωση και πληροφορία άμεσα κ υπεύθυνα.