` Πρώτη Συνάντηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών αγορών με τον Γεν. Γραμμ. Εμπορίου κ. Σωτήρη Aναγνωστόπουλο | Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας | Blog

Πρώτη Συνάντηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών αγορών με τον Γεν. Γραμμ. Εμπορίου κ. Σωτήρη Aναγνωστόπουλο

Ημερομηνία: 16/06/2021 Εμφανίσεις: 10.463 Clicks: 407



Πρώτη Συνάντηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Aγορών με τον Γεν. Γραμμ. Εμπορίου κ. Σωτήρη Aναγνωστόπουλο.

   Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 15/6/21 συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών με το νέο Γενικό Γραμματεα κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο.

   Η συνάντηση αυτή ήταν απόρροια της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κο Γεωργιάδη, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η ΔΕΣΜΕΥΣΗ για κατάθεση των Προτάσεων των Ομοσπονδιών καθώς και νέας συνάντησης με τον Υπουργό επί του Σχεδίου Νόμου.

   Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος Παντελής Μόσχος, ο οποιος εκπροσώπησε την υπό σύσταση Συνομοσπονδία καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών, οι Αντιπρόεδροι κ. Θοδωρής Γαβρήλος και κ. Γιώργος Ηλίας, καθώς κι ο Γ. Γραμματέας κ. Χρήστος Μπάκας.

   Κύριο αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε το επίμαχο Σχέδιο Νόμου κι επ' αυτού συζητήθηκαν οι Αντιρρήσεις υπό την μορφή Προτάσεων από τις Ομοσπονδίες, κάτι που ακούστηκε με μεγάλη προσοχή από την πλευρά του Γεν. Γραμματέα.

   Σε κάθε περίπτωση, όλα τα θεσμικά όργανα του κλάδου διατηρούν την εγρήγορση τους για την όποια μορφή κινητοποιήσεων ΑΝ ποτέ παραστεί αναγκαίο κι απαιτηθεί.

   Τέλος, σύντομη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια και με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Μελά, ο όποιος έθεσε από την πλευρά του το θέμα των πρότυπων Λαϊκών Αγορών. Εμμένουμε πάντα στην Πρότασή μας ότι οι πρότυπες Λαϊκές Αγορές πρέπει να γεννηθούν από την Αναβάθμιση των υπαρχουσών αγορών και κάθε άλλη πρόταση αποτελεί αλλοίωση του 90χρονου Θεσμού των Λαϊκών Αγορών.